dijous, 30 de juny del 2016

Benvolguts veïns:
Un cop passades les eleccions i un cop comprovat que l'estat espanyol no es pot canviar i constatat que Catalunya és una altre cosa;  tornem al dia a dia amb l'esperança que no hi hagi unes altres eleccions a curt termini i es pugui treballar amb normalitat.
Som-hi doncs.
- Hem contractat un operari dels dos que teniem del SOC, allargant-li el contracte per tot el període de vacances amb la intenció d'acabar el carrer Joan Fuster, colocar els rètols dels carrers de Nova Melianta i fer un repàs a les voreres i altres elements del municipi.
- S'ha començat a fer el manteniment de tot el mobiliari urbà: bancs, mampares de deixalleries, jardineres i resta d'elements públics.
- Continuem la lluita contra les males herbes, tan les de la places, voreres, parcs, places i camins i pistes forestals.
- Anem amb força retard pel que fa a la reparació i manteniment de camins i pistes forestals. Esperem que amb quinze dies ho haurem atrapat tot.
- La Plaça de Catalunya ha canviat el seu aspecte respecte a principis de maig. Amb la brotada dels arbres la plaça és molt més agradable. Tal com vàrem dir, aquest setembre començarem a posar sobre la taula les diferents propostes per replantar-la.
- Ja tenim el geotècnic del Clot de Melianta. Des del carrer Mn. Pere Campolier, en una fondaria de 15 mts no hi ha pedra i això ho complica una mica perquè el risc d'esllavissament hi és molt present. Estem a l'espera de l'informe de l'ACA per veure quina solució hi apliquem. Us anirem informant.

De moment res més fins una altre entrada.
Salut
J.E.V