divendres, 19 d’agost del 2016

Benvolguts veïns;

Avui és el darrer dia abans de començar les vacances. Des de demà fins el dia 28 d'aquest mes d'agost, l'alcaldessa accidental serà la Pilar Busquets.

Hem de carregar bé les piles perquè aquesta tardor s'entreveu intensa; a l'Onze de Setembre i al procés d'emancipació nacional que per si sol ens requerirà molta energía;  hi hem d'ajuntar els afers locals.
Recordeu que celebrarem el 50é aniversari del naixement de Melianta, l'acabament i inauguració de l'itinerari cultural de la Platja d'Espolla, l'acabament i inauguració de la ruta cultural de Vilavenut, dues caminades teatralitzades, una a Fontcoberta i una altre a Vilavenut,  per mostrar el municipi a tothom qui vulgui però pensat especialment pels nou vinguts i la preparació de la celebració dels 1100 anys de la consagració de l'església parroquial de Fontcoberta.
Sense esmentar les obres que tenim embastades i que van fent el seu recorregut: la reparació i eixamplament de la carretera de Vilavenut, la solució al Clot de Melianta, el reg asfàltic a camins, entre altres actuacions.
Deu n'hi do!

Així doncs, molt bones vacances a tothom;  tant pels que ja les heu fet com pels que les començareu ben aviat.  Fins el 29.

Salut

J.Estarriola