dimecres, 5 d’abril del 2017

Benvolguts veïns:
Desprès d'aquesta pausa sense noticies, us podem donar-vos-en unes quantes. Ja us vaig dir que les informacions que apareixin a aquest blog serien consolidades,  en el sentit que anaven avançant.

- Així doncs us puc informar que en el darrer ple celebrat el dia 27 de març, varem acceptar la recepció  de Nova Melianta. Així doncs, tot i que la urbanització no està acabada, si que disposa de tots els permisos  i totes les mesures de seguretat estan acabades ( voreres, senyalitzacions horitzontals i verticals, retolacions de carrers, etc...).
Amb aquesta recepció posem punt i final a una situació anòmala d'aquesta part de Melianta, motivada per la fallida dels seus promotors que ha condicionat totes les inversions de l'ajuntament  i ha pesat com una llosa durant els darrers tres anys i escaig.

- El projecte de la planta de biomassa i xarxa de calor que ha de donar servei a l'escola pública, a la llar d'infants, a la biblioteca pública, al pavelló i als futurs vestidors del camp de futbol i de la piscina, ha començat la seva singladura. Ja s'han entregat a la Diputació de Girona el projecte i tota la documentació per a l'obtenció de la subvenció pertinent. Cas de obtenir-la, procediríem a la seva execució aquest mateix exercici, consolidant l'aposta d'aquest consistori de decantar-nos cap a les energies sostenibles. En breu us podrem donar més informació.

- Finalment, informar-vos també d'una noticia que ens fa molta il·lusió; demà farem una assemblea/ple al Centre cultural can Jan de la Farrés amb els nens i nenes de l'escola Alzina Reclamadora.
Els alumnes han fet un exercici d'avaluació del funcionament del municipi i ens faran arribar, en primer lloc, les mancances i ens suggeriran les possibles solucions. Al mateix temps, l'ajuntament va demanar que pensessin en un o més petits projectes,( ja siguin equipaments o actes dirigits cap a ells) amb el compromís d'acceptar i realitzar-ne, al menys un en l'exercici en curs.
Aquesta activitat te dues finalitats; en primer lloc fer pedagògica, ja que veuran com funciona un ple municipal i en segon lloc, servirà també per visualitzar i  acostar els assumptes municipals al públic més jove.  
És una experiència que ens fa molta il·lusió de viure-la, experiència que tenim la intenció de repetir-la cada any.

I de moment res més, fins a una nova entrada.

Salut

J.E.V.