dilluns, 22 de maig del 2017

Benvolguts veïns;

Tal com hem anat comentant, ja tenim les obres de millora de la piscina acabades. Ara ja hi tenim els nois de la brigada netejant i posant-la apunt per començar la temporada de banys.

A can Jan, també hi hem fet les millores i les reparacions planejades; només cal repintar la recepció i ja ho tindrem a punt per la renovació de la col·lecció sobre la Platja d'Espolla.

En breu, passarem una nota, sobretot,  als veïns de la part vella de Melianta, propietaris de parcel·les sense la vorera acabada,  per veure com podem solucionar aquest tema. D'entrada ja sabeu que en aquests casos, l'ajuntament hi posa els panots i la resta de material i la feina l'hi ha de posar el propietari; però hi una altre opció que seria que ens ho deleguéssiu a l'ajuntament, havent previament pactat el preu de l'obra. Ja us farem arribar una notaamb més detall.

Recordar també a tots els propietaris de solars sense edificar de l'obligatorietat de mantenir els solar nets tot l'any i en especial ara a l'estiu, eliminar les herbes per evitar perills d'incendis. Sabeu que teniu temps fins a mitjans de juny per fer-ho efectiu.

Felicitats a la magnifica feina que ha fet l'Associació Don@ a can Jan; una exposició  fantàstica que tenim intenció de obrir-la més a la comarca.

Finalment una nota d'optimisme pel que fa a la Festa del Roser, la festa petita del poble que es va celebrar ahir. Un grup de noies i nois, varen donar la rèplica als veterans en la cantada dels goigs a la verge del Roser. Va ser un acte absolutament emotiu que esperem que tingui continuïtat, tal com varen afirmar en la lectura del Pregonet, el Pregó Jove. Entre altres coses, varen dir: ajuntament prepareu-vos, comissió de Festes feu-nos lloc, hem vingut per quedar-nos. Volem per un dia ocupar el poble, volem una festa jove pensada i portada pels més joves.
Que així sigui!
Estem d'enhorabona!

I de moment, res més, fins una nova entrada.
Salut.
J.E.V.