dijous, 4 d’agost del 2011

Hola tothom:
Aquests mesos d'estiu son pràcticament inhàbils pel que fa als afers administratius. No hi ha novetats a l'Ajntament; estem submergits en la rutina pura i dura.

Aquesta entrada obeeix únicament al desitg personal i de tot el Consistori de desitjar-vos que passeu una bona Festa Major.
Us convido a participar en tots els actes, començant pel d'avui, el cinema a la fresca i continueu en tots els demés.
Que en gaudiu molt i que el temps hi acompanyi!

BONA FESTA MAJOR!

J.Estarriola

2 comentaris:

Teresa ha dit...

Bona tarda Sr. Alcalde,
Som veïns de Melianta des de fa prop de dos anys i, ens agradaria proposar/demanar que es plantegés seriosament la possibilitat d'il·luminar la carretera que va des de Banyoles fins l'entrada de Melianta donat la poca distància que hi ha entre ambdós poblacions. Una bona il·luminació permetria tenir més seguretat a la carretera pels conductors en general i també, i el més important, l'oportunitat de molts veïns del nostre poble de desplaçar-se amb medis alternatius al cotxe, com la bicicleta o anar a peu. A partir de ben entrat el setembre i fins ben entrada la primavera les primeres hores i últimes del dia no permeten circular per la carretera si no és amb un vehicle. Creiem que el poble guanyaria molt tenint una bona via i segura que ens conecti amb Banyoles.
Moltes gràcies per la seva atenció.

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola,
He trigat un xic més del compte a respondre però us volía respondre amb coneixement de causa.
Tot i que segurament, el fet d'il·luminar aquest tram de carril vici, segur que incentivaría utilitzar més la vicicleta per desplaçar-se a Banyoles, us he de dir que a hores d'ara no hi ha cap projecte previst al Consell Comarcal per dur-ho a terme, al menys a curt termini.
Probablement si es demana de forma, diguem-ne, més massiva es podría tenir en compte per a més endevant.
Us he de dir també que en aquests moments, dificilment podíem trobar subvenciones, al menys fins que no millori un xic l'economis, perquè il·luminar un tram de 3 km i mig, val força diners i no es considerem prioritaries obres d'aquest tipus i dificilment es podria fer sense cap subvenció.
Val a dir que no ets el primer de comentar-me aquesta possibilitat, i la veritat, no em sembla malament i molt més ara que estem predicant estalvi. La realitat, però, és aquesta; no està previst fer-ho; de moment.
Salut
J.E.