dimarts, 8 de maig del 2012

Benvolguts veïns:
Han trigat més del compte però com haureu pogut observar, fa uns dies que l'empresa que va guanyar el concurs per a l'instal·lció de plaques solars fotovoltaiques en els edificis públics, està treballant a ple rendiment.
Han començat pels edificis més petits; el magatzem, la llar d'infants i les escoles velles de Fontcoberta i de Vilavenut, deixant pel final el Pavelló.
Amb aquesta actuació donem compliment a una de les promeses electorals; apostar per les energies renovables i de retruc en traurem un arrendament que ens anirà prou bé pel dia a dia.
Una altre cosa; l'ampliació de la zona industrial s'ha activat. Fa setmanes els promotors ens varen anunciar que tenien la intenció d'executar les obres. Evidentment des de l'ajuntament ens alegrem que aquesta obra, finalment, s'hagi desbloquejat. Per aquest motiu, hem iniciat els expedients d'expropiació  dels terrenys que configuraràn la futura rotonda, la de l'entrada sud de Melianta i els del costat de la farmàcia per possibilitar la connexió del carrer Triops amb la ctra. de Figueres, que segons el conveni subscrit, haurà d'adquirir i urbanitzar el promotor de la zona.
Finalment, ja ens ha arribat el permís per la creació d'un nou pas de vianants davant la farmàcia i pintar els restants. Ens hi posarem tant aviat com sigui possible.
Salut

Joan Estarriola

3 comentaris:

Anònim ha dit...

bona tarda senyor alcalde,
Li voldria preguntar sobre les màquines i l'estat de la tanca i l'espai de l'empresa constructora de la nova ampliació de Melianta, coneguda també pel lamentable nom de Ciutat Jardí. Pot acostar-s'hi a mirar-ho? És correcte l'estat en què ho mantenen?
Jordi

Pepjo ha dit...

Hola os envio aquest video ,he enviat altres vegades un correo, pero ,,,, fa mols mesos que esta aixi, una mica de netega aniria be ....Jose http://youtu.be/G8CgV-_wN2cp

Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta ha dit...

Hola Jordi; efectivament, hi passo practicament cada dia i ho he vist. Aquesta urbanització encara no està recepcionada totalment per l'ajuntament; encara no esta acabada. Ara fa temps que no s'hi treballa i per això hi manca manteniment a la tanca. Ja hem avisat al promotor i ens ha dit que te previst reempendre les obres i ja ho solucionarà. Amb aquest senyor no hi hem tingut cap problema; no ens ha fallat mai.

Jose; ho sento però no he pogut visionar el video i no se d'on em parles. Torna a intentar de passar-me'l o indica'm el lloc per poder, si és possible, posar-hi remei. Aquest tipus de comunicació ens ajuden a millorar.
Gràcies a tots dos pel vostre civisme.