dijous, 26 de juny del 2014

Benvolguts veïns:


Després d’aquest lapsus, produït per un accident que vaig patir, més espectacular que greu, em reincorporo a la feina a ple rendiment.

Durant aquest temps que he estat semi actiu, les coses han anat avançant amb total normalitat gràcies a la bona feina dels regidors. Així doncs:

- L’ampliació de l’escola segueix a bon ritme i ara ja estem a punt de retirar el darrer barracó.

- Ha començat la temporada de la Piscina i els campus de tennis, de futbol i el casal d'estiu amb bona participació..
- L’herba del camp de futbol ja punteja. Aquesta herba que esta finançada per l’antiga U. E. Fontcoberta, representa un pas més cap a la consolidació de la zona esportiva.

- Aviat es començaran les obres de consolidació i remodelació del nucli antic de Fontcoberta. esperem que per la Festa major ja es pugui intuir com quedarà el recinte un cop acabat.

- Ja disposem de la maqueta del triops gegant que ha de ser l’estrella de l’itinerari cultural de la Platja d’Espolla. La tindrem guardada fins passat l’estiu, moment que començarem a fer-ne el motlle.

- L’associació Don@ s’ha lluït per partida doble, davant de tota la comarca: en la cloenda del fem Companyia i en la Trobada de corals del Pla de l’Estany, amb una decoració fantàstica del recinte i de l’escenari que han merescut elogis per part de tothom. Moltíssimes gràcies!

- Felicitem efusivament al compositor local Josep Santaella que en aquesta trobada de corals, va estrenar una sardana dedicada al Pla de l’Estany. Sardana que va ser interpretada per la totalitat de corals, amb un èxit esclatant a tenor de l’ovació final. Enhorabona! I ja ho saps Josep, en volem més!

- Els Joves Trempats ja tenen a punt les Nits sota la Lloca, els divendres 11 i 18 de juliol. Allà ens veurem!

- Ja es va elegir el pregoner; enguany serà l’escriptora local Mariàngels Joanmiquel i la Comissió de Festes està donant els darrers retocs als actes de la Festa major que esperem que, com cada any, sigui ben lluïda.

- Finalment, i com a únic punt negre, ens neguiteja el retard en la resposta a l’ al•legació al PUOSC per l’inici del Casal de la Gent Gran. De tota manera esperem que aquest setembre, tal com està previst, puguem iniciar tots els tràmits.

No se si m’he deixat res però Deu n’hi do! No us sembla?

Fins a una propera entrada.

Salut



J.Estarriola