dilluns, 28 de juliol del 2014


Benvolguts veïns;


Porto el blog aturat de fa uns dies i no és que estiguem inactius, no; el problema és que aquests mesos i el vinent encara més, son mesos on tot es belluga més lentament. Cada petita mancança en un document, cada oblit, cada aclariment, origina un petit “conflicte” que costa de redreçar.

Estem ultimant els detalls per començar la remodelació del nucli antic de Fontcoberta; estem redactant el conveni que ens ha de permetre el regatge asfàltic d’uns quants kms de camins rurals i les places de la Font i de la Lloca i, finalment, estem intentant veure com resoldrem el finançament de l’ampliació del Casal de la Gent Gran; sobretot després de les declaracions del conseller de presidència Sr. Homs, on afirmava que la Generalitat suspenia l’actual PUOSC per destinar-lo a finançar feines de manteniment i a pagar les despeses de les llars d’infants del País. Tal és la penúria econòmica de la Generalitat.

Aquestes coses, fins que no estan engegades sembla que no s’hi actui i res més lluny de la realitat. El que passa és que si no hi ha novetats, poca cosa es pot comunicar. Però, avui, sense entrar en detalls per no crear falses expectatives, us puc dir que totes les obres tiren endavant i amb molta probabilitat es podran dur a terme. I com deien en aquell programa de TV: “ fins aquí us puc llegir”.

Per cert, ja s’han enretirat els barracons de l’escola i les obres estan a punt d’acabar. Bona, molt bona notícia!.

Ara toca parlar de la FESTA MAJOR!

La Festa comença dijous amb el cinema a la fresca i el teatre del divendres. Continua amb el concurs de botifarra i el sopar popular del dissabte amb el ball a la Plaça i acaba el diumenge com a dia fort.

Val a dir que, de fet, la Festa ja va començar dissabte amb els exitosos tallers per a mainada, la botifarrada popular i el TREMPAROCK, organitzat pels Trempats, el grup de joves del poble que aquest any han irromput amb força en l’organització d’actes de la Festa.

Va continuar, ahir diumenge, amb la lectura del Pregó, veritable tret de sortida de la Festa Major, llegit per l’escriptora local, la Sra. M. Àngels Juanmiquel. Un pregó extraordinari que ens va obrir els ulls a una nova visió del paisatge i dels indrets del nostre municipi. Un pregó carregat i amarat d’una gran sensibilitat que ens va captivar a tots els assistents. Senzillament fabulós!!!

La tarda va acabar amb un recital de gospel a càrrec del grup coral Gospel Girona que va fer gaudir de valent al nombrós públic congregat a l’era de Can Jan de la Farrés.

Un bon començament de Festa, vaja!

Ara doncs, us convido a tots a continuar-la aquesta setmana.



BONA FESTA MAJOR DE FONTCOBERTA 2014!!!!

Joan Estarriola