dilluns, 7 de setembre del 2015


Benvolguts veïns:

Divendres vinent és l’Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Ja sabeu que hem omplert un autocar per anar a la Meridiana de BCN i participar en la  Via Catalana, la gran manifestació convocada per l’ANC.

Fontcoberta i Vilavenut,  com va passant en els darrers anys, hi participem de manera molt activa i, a banda del bus,  molta gent opta per anar-hi pel seu compte. Anar-hi de bon matí i visitar els llocs emblemàtics per rememorar la història i viure’n els diferents homenatges que s'hi fan i el magnífic ambient que s’hi respira, és una experiència inoblidable; jo ho he fet moltes vegades i us ho recomano ben sincerament. Qui opti per aquesta possibilitat, pot aprofitar, a la tarda,  per anar a la concentració de la Meridiana;  el Pla de l’Estany estarà en els trams 108-109.

Els actes que hem preparat a Fontcoberta, son ben senzills. Ens trobarem a quarts de deu del mati per fer un esmorzar popular en el pavelló,  tot seguit penjarem una gran estelada i llegirem un manifest.  Em d’acabar abans de les 12:00 per donar temps a qui vulgui anar a BCN.

Per tan, farem un acte ben senzill i curt,  pensat perquè tothom pugui participar de la Diada i no interferir en la Via Catalana, aquest gran acte nacional que s’albira i que representarà una altre senyal inequívoca, llençada  al mon dels anhels del nostre Poble.

Us hi esperem!!!

Visca Catalunya Lliure!!!

J.Estarriola

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sortim ben aviat, per tant no hi podem assistir.
Perquè no ho feu un altre dia?