dilluns, 3 de juliol del 2017

Benvolguts veïns;
 Aquesta entrada és per informar-vos d'uns quants temes.

- Can Jan- Les obres de reparació i millora ja estan acabades. Cal una mica de pintura per deixar enllestit el que antigament era la sala de recepció però podem dir que ja esta acabat.
Ara, per poder-ho ensenyar pel pregó de la Festa major, hi farem unes actualitzacions a les sales d'interpretació de la Platja d'Espolla que consistiran en algun canvi del que s'hi exposa i en la renovació de les retolacions.

- Reg automàtic del camp de futbol- També aquesta obra ja s'ha acabat i ja funciona, fins i tot la setmana passada es va ressembrar les rases on hi passen les conduccions d'aigua per arribar als aspersors.
Hem aprofitat per fer una escomesa nova a la banda del carrer President Cárdenas, suficient dimensionada per tal d'estar preparats per quan s'hi pugui traslladar la piscina pública.

- Reparació de la vorera de la Plaça de Catalunya-  Ja sabeu que varem haver de tallar els arbres que hi havia damunt la vorera perquè l'estaven malmetent. Fa ja unes setmanes que s'hi està treballant per fer la reparació dels trams aixecats per les arrels i per tapar els forats on hi havia els arbres. tinguent present que hi ha el període de vacances pel mig, preveiem que fins el setembre no podrem donar per acabada aquesta obra. Afortunadament hi hem arribat a temps i es pot fer la reparació de la vorera i no caldrà fer-la  nova.
Un cop acabada, mirarem com reforestem alguns trams de la plaça.

- Celebració  dels 1100 anys de la consagració de l'església de Sant Pere i Sant Feliu de Fontcoberta-
Està previst que durant la Festa major ( 1er cap de setmana d'agost) fer un acte de celebració que consistirà en una exposició i la presentació del llibre "La parròquia de Fontcoberta" de l'autor local Jaume Colomer. S'editaran programes a part.

Finalment, us volem donar les gràcies per la resposta que heu donat a la crida que des de l'ajuntament varem fer per tal que les tanques vegetals de les finques,  no sobresortissin  del límit de la mateixa. La resposta ha estat seguida majoritàriament  i els casos puntuals que no s'han realitzat, tenim el compromís dels seus  propietaris que es faran passat l'estiu. Moltes gràcies a tots per la seva comprensió.

De moment res més.
Fins una nova entrada.

J.Estarriola